2011. november 24., csütörtök

Anew Rejuvenate éjszakai krém - Jelenlegi ára: 526 Ft


Míg Ön az igazak álmát alussza, a krém kifejti hatását. A benne található aktív összetevők és technológiák mind azt szolgálják, hogy Ön frissebb külsővel ébredjen reggel.   A professzionális ránctalanító arckezelés ihlette  Az Anew laboratóriumokban megalkotott innovatív technológiák, melyeket professzionális ránctalanító kezelések inspirálnak, elősegítik a fiatalosság megőrzését. Az Anew Rejuvenate termékcsaláddal fantasztikus eredményeket érhet el.
Az Anew Rejuvenate termékek formuláját professzionális ránctalanító kezelések ihlették:
* RÁNCCSÖKKENTÉS: Facial FX technológia - megerősíti a sejtek kapcsolódását, valamint segít, hogy a bőr simább, kevésbé ráncos és egyenletesebb tónusú legyen.      * MÉLYTISZTÍTÁS: Exfo-Smoothing komplex - a bőrfelület simábbá tételét célozza meg. Frisebbé varázsolja a bőrt és segíti az aktív hatóanyagok bőrbe jutását.
* PÓRUSÖSSZEHÚZÁS: MiniExtraction technológia - formulája mikroösszehúzódások ezreihez hasonlóan hat, ezáltal segít, hogy a pórusok kevésbé láthatóak legyenek.   Míg Ön alszik, az Anew Rejuvenate revitalizáló éjszakai krém hat. Aktív összetevői és technológiája garantálja, hogy reggel friss külsővel ébredhessen.   1 hét után* a finom ráncok kevésbé láthatóak, a pórusok összehúzódnak és a bőr tónusa sokkal egyenletesebb.  
* Az Anew Rejuvenate revitalizáló éjszakai krémnek 33 nő bevonásával az USA-ban végzett, 12 hetes klinikai tesztje (KGL 6220) összehasonlítva egy világszínvonalú luxus spa hotelben végzett professzionális ránctalanító arckezeléssel, melyet az USA-ban 31 nő bevonásával végeztek egy 1 hetes klinikai teszt (KGL 6425) során.   "Szeretném megelőzni a bőröregedést, ráncosodást. Többen észrevették (többek közt a férjem is) és jelezték is nekem, hogy mostanában olyan kipihent és sima az arcbőröm. Az arcom pár éjszaka használat után már kisimult és finom lett, több heti használat után a ráncaim alig észrevehetőek. " Juhász Éva, Petőháza  "Az első négy-öt éjszaka után már látható volt a hatása bőrömön. Számomra ez megfizethető luxus, esténként azt érzem, hogy mindent megteszek arcbőrömért. Éppen eléggé meggyőző, hogy reggel ébredéskor az arcom smink nélkül természetesen szép. " Reketye-Trifán Szilvia, Budapest
15 ml
Katalógusár: 1500-
Átvételi és egyéb infók a saját oldalamon.
További termékeimet keresd a vaterán vagy teszveszen inga felhasználónév alatt.



Jelenlegi ára: 526 Ft

Az aukció vége: 2011-11-21 16:55
. Anew Rejuvenate éjszakai krém - Jelenlegi ára: 526 Ft

Fontos